Безмилостен град турски сериал финал

Безмилостен град турски сериал финал


В центъра на вълнуващия сюжет на сериала Безмилостен град е богатия и авторитетен Агях Карачай. Той има свое семейство - съпруга и две деца. Хората около него считат, че всичко му е повече от добре. Но както става ясно, това съвсем не е така. Агях Карачай има свой племенник на име Недим. Като дете той преживява тежък инцидент, в следствие на който не може да ходи. Неговият чичо разбира, че само любовта може да помогне на Недим да се измъкне от това състояние, но сам той няма да може да се срещне с никого. Неговият верен и любящ чичо се заема с това да открие съпруга за племенника си. Къде обаче е възможно да бъде намерена подобна жена, която да се обвърже с Недим, не от съжаление, а от любов?
Все пак надеждите на Агях Карачай от сериала Безмилостен град не угасват. Той успява да намери кандидат снаха от семейството на самотната майка и много принципна жена Сехер Йълмаз. Това е нейната по-малка дъщеря Джерен Йълмаз. Освен нея тя има син на име Дживан и друга по-голяма дъщеря Джемре. Случва се така че Агях Карачай осъзнава, че Джерен съвсем не е правилният избор за съпруга на Недим. Тя не се интересува от същността му, а само от богатството, което може да получи от брака си с него. Агях Карачай забелязва, че по-голямата сестра Джемре е пълна противоположност на своята сестра. Тя е наистина загрижена за състоянието на Недим и постепенно тази загриженост прераства в нещо повече.
Междувременно Джерен и синът на Агях Карачай - Дженк преживяват свой романс. Джерен е решена да бъде част от богатото семейство на всяка цена... Злият образ в сериала Безмилостен град е този на съпругата на Агях Карачай и майка на Дженк и Дамла - Шениз. Тя е тази, която иска всячески Недим да напусне семейното имение. Освен това тя крие тайни, които ще бъдат разкривани постепенно до финала на Безмилостен град.Сюжетът на сериала Безмилостен град е много интересен и заплетен. Феновете на този турски филм с нетърпение очакват излизането на всеки нов епизод. Създателите на поредицата вече снимат продължението на кино лентата. Скоро ще излезе следващият сезон на поредицата Безмилостен град, предварителната дата на излизането му вече е обявена, както и неговият финал и последен епизод. До тогава тогава всички зрители ще имат възможността да гледат всички епизоди онлайн и в ефир с бг аудио, излъчвани всеки делничен ден. Сред популярните актьори в Безмилостен град (Жестокият Истанбул) са Беркер Гювен, Дениз Уур, Сера Кутлубей, Симай Барлас, Идрис Неби Ташкан Бахар Шахин и др.