Българ: Филмът

Българ: Филмът


Едва ли има българин, който не е гледал комедийната, пародийна и анимационна серийна продукция Българ. Епизодите, които така силно обичаме и преглеждаме по няколко пъти, обаче ще претърпят ново развитие. На българската кино сцена излиза "Българ: филмът", който определено си заслужава да бъде изгледан. Не само защото продукцията е родна и толкова оригинална и близка с днешната съвременна действителност, но и защото тя има какво да каже и да отправи като послание.
"Българ: филмът" е пълнометражната репродукция на сериала, която ще постави основни акценти върху същите главни герои, но с нова история и мисия. Разбира се, лютивият хумор и насмешката над много от съвременните герои на родната действителност отново ще бъдат фокусът на сюжетната линия на продукцията. Можете да бъдете сигурни, че "Българ: филмът" е не по-малко интригуващ и въвличащ в непретенциозна неповторима среда родните зрители. Нещо повече – любимите ни персонажи ще бъдат доста по-добре развити, а техните приключения – далеч по-вълнуващи и стихващи дъха на аудиторията.
Ако и вие сте големи почитатели на анимационната поредица, то тогава "Българ: филмът" задължително трябва да влезе в списъка ви с любими филми. Очакват ви смях, комедия, история и красота, посветени на България и на нейните напълно обикновени герои.