Завръщане сериал

Завръщане сериал


В сериала "Завръщане" няма екшън, но има изключителна динамика. Философията е в малко количество, но пък драмата и житейските съдби, като във всички турски сериали са толкова внушителни и впечатляващи, че просто няма да успеете да отделите поглед от този сериал. "Завръщане" се излъчва и по родния български ефир по Бтв и онлайн на voyo, където епизодите се излъчват преди тези на Бтв, така че имате възможността да се потопите в една наистина разтърсваща и изключителна история.
В центъра на сюжетна в "Завръщане" попадат двамата млади Боран и Съла. По стечение на обстоятелствата и по-скоро под надзора на родителите им двамата са принудени да се оженят още преди дори да се запознаят. В сериала това е обичайна практика в отдалечените и все още изостанали места на Турция и въпреки че отгледана далеч от тази остарели традиции, Съла ще трябва да се примири с новата си съдба. За младата жена от сериала "Завръщане" това обаче изглежда почти непосилно. Тя ще се бори дълго със себе си и с остарелия свят на хиляди отживелици, в който е попаднала. В крайна сметка Съла на няколко пъти ще направи опити да избяга от чуждия дом, в който се намира. В началото нито един от опитите на младата красавица Съла няма да е успешен, а при един такъв дори новото й семейство решава да я накаже. Точно в този момент на истинско отчаяние обаче Съла намира своя защитник в лицето на съпруга си Боран. Осъзнавайки че това е единственият й близък човек в момента, Съла започва неусетно да гледа с други очи на Боран. Така, любовта става единственото им спасение, а много скоро и единственият смисъл за живот.
Дали Съла от сериала Завръщане все пак ще потисне желанието си да се завърне в модерния свят на Истанбул, или новите й объркани чувства към собствения й съпруг Боран ще надделеят, ще разберете, ако станете част от уникалния сериал "Завръщане".