Малки убийства (Ufak Tefek Cinayetler) турски сериал финал

Малки убийства турски сериал


Сюжетът на сериала Малки убийства (Ufak Tefek Cinayetler) е фокусиран върху четири жени. Всяка от тях се стреми да изгради свой собствен и щастлив живот. Оя, Пелин, Арзу и Мерве са коренно различни помежду си, но всяка от тях има свои собствени цели и идеали.

В центърът на събитията във всички епизоди на телевизионния филм Малки убийства е Оя, която е напуснала родният си град преди време, но решава да се върне отново там в родният си град Сармашик. Тя разбира се, преди всичко иска да се срещне с приятелките си от детството - Пелин, Арзу и Мерве. Срещата между тях обаче се оказва не толкова приятелска и топла. Четирите главни героини от турският сериал Малки убийства започват да уреждат сметките и да спорят за миналото. Всичко това завършва с мистериозно убийство. Миналото превръща главните героини Арзу, Пелин и Мерве в истински хищници, които правят всичко възможно, за да наранят бившата си приятелка Оя. Момичетата изпитват искрен гняв, невероятна амбиция и болка за минали унижения, които продължават да ги преследват. Резултатът е ужасен. Убийство, страх, опит за бягство, да не носят отговорност за това, което са направили.

С разплитането на заплетения мистериозен случай в сериала Малки убийства (Ufak Tefek Cinayetler) се заема старши детектив на име Кемал. Той заедно със своята помощничка Дерия са изпратени да разследват този странен случай. Мъжът се опитва да разбере тънкостите на връзките и тайните на миналото на главните герои. Както се оказа, има над какво да се мисли и какво да се разбере за тъмното минало на четирите "приятелки". Започва продължително разследване, което ще извади на яве много тайни от на пръв поглед щастливия живот на Оя, Пелин, Арзу и Мерве.

Как ще се развие историята в турският сериал Малки убийства (Ufak Tefek Cinayetler), който е създаден през 2017 година и излъчен с бг аудио в България през 2021г, ще разберем гледайки този сериен филм до неговият финал и последен епизод. Не пропускайте да гледате и онлайн сериала Малки убийства, който е съставен в 138 епизода.