Опасно изкушение финал и последен епизод

Опасно изкушение финал и последен епизод


Опасно изкушение (Yasak Elma) поднася на зрителите една увлекателна история, в центъра на която са двете сестри Зейнеп и Йълдъз. По-малката от тях (Зейнеп) работи във фирма, с чиито нов собственик влиза в конфликт. Това е провокирано от факта, че момичето е свикнало да отстоява своята позиция независимо от всичко. Това обаче никак не се харесва на Алихан, който притежава фирмата. След конфронтация с него младото и дръзко момиче е освободена от работа. Въпреки това не след дълго е възстановена отново на работното си място. Тя е секретарка на своя ръководител, с който постепенно ще изгладят отношенията си и от враждебни ще се превърнат в повече от приятелски.

Същевременно житейският път на нейната с две години по-голяма сестра Йълдъз е много по-различен. Тя е свикнала с мъжкото внимание и разчита на това да се издържа. Не винаги обаче това й се получава. Един ден внезапно получава шанс да изпълни мечтата си... Тя е потърсена от Ендер, чиито съпруг е много богат и е типичен женкар. Нейното предложение е много нестандартно. Тя иска развод с мъжа си, но желае също да получи всичките му материални ценности.

За тази цел отправя парично предложение към красавицата Йълдъз, като в замяна трябва да прелъсти и без това привлеченият от женската красота съпруг. Но младото момиче има друг план - да заеме мястото на негова съпруга... Всичко това изглежда напълно възможно и ще се превърне в реалност през епизодите на сериала Опасно изкушение (Yasak Elma). Дали обаче Ендер ще се примири с това? Пред плана на Йълдъз стои и бившата жена на неукротимият съпруг - Зерин, която също желае да си го върне. Тя е и сестра на Алихан.

До момента този турски сериал е заснет в 5 сезона, чиито финал и последен епизод е много интригуващ. Какво още предстои да се случи и какво ще преживеят двете сестри, ще узнаем от епизодите на излъчваният в ефир и онлайн турски серен филм Опасно изкушение (Yasak Elma).