Полунощ в Пера Палас (Pera Palas'ta Gece Yarisi)

Полунощ в Пера Палас (Pera Palas'ta Gece Yarisi)


Главната героиня на сериала "Полунощ в Пера Палас" (Pera Palas'ta Gece Yarisi) се казва Есра. Тя е млада, но вече известна журналистка, която се занимава с материали, свързани с турската история. Тя решава да напише статия за хотел Пера Палас, намиращ се в Истанбул. Този хотел има богата история. В него са се случили много значими събития за Турция и през тях могат да се проследят много съдбовни линии на развитие на тази източна страна.

Пристигайки на мястото, Есра се разхожда из сградата на хотела, за да се запознае с нея. Случайно тя открива мистериозна тайна стая, в която успява да влезе. Тогава се оказа, че прекрачила прага на тази малка стая, тя се озовава в 1919 г. Тоест тази стая има свойството на машина на времето, преместваща влезлите през временен портал.

Озовала се в миналото главната героиня на сериала "Полунощ в Пера Палас" (Pera Palas'ta Gece Yarisi) става очевидец на факта, че се готви промяна на миналото. Но момичето няма да седи със скръстени ръце. Тя обединява усилията си с Ахмет, арогантният, но силен мениджър на хотела. Сега този тандем ще трябва да защитава историческия процес, като го предпазва от всякакви промени. Защото това е единственият начин да спасят бъдещето.