Свободен играч (Free Guy 2020)

Свободен играч (Free Guy 2020)


Гай работи за голяма банка и животът му изглежда доста обикновен. Постепенно касиерът от филма Свободен играч (Free Guy 2020) започва да осъзнава, че светът около него не е толкова красив, колкото се опитва да изглежда. Колкото по-често насочва вниманието си към дребните детайли, толкова повече стига до извода, че животът му може да е илюзия.

Централният герой разследва и открива, че целият свят около него е част от видео игра. Самият Гай е само един елемент от програмния код. Тази новина променя целия му живот.

Когато Гай научава, че не е важен герой и е необходим само за фон, той решава да се опита да промени тази ситуация. Банковият служител от филма Свободен играч (Free Guy 2020) не иска да бъде на заден план и затова разработва амбициозен план, който може да му помогне да промени концепцията на играта и личното му място в нея.

В момента, в който Гай разбере, че разработчиците ще затворят видеоиграта, започва надпревара с времето. Той трябва да спаси света, да стане основният супер герой, да пренапише собствения си код и да се влюби в красиво момиче.