Свободни птици

Свободни птици


"Свободни птици" е идеалната за всяко семейство анимация, която представя света на пуйките по различен начин. Във филма създателите на "Шрек" са опитали отново да ни пренесат в друго измерение, където дори една птица може да изпитва смесица от чувства, настроения, емоции и амбиции.
Действието в "Свободни птици" представя наше време на място в птицеферма. Главни герои са Реджи и Джейк, които решават да узнаят, кой е измислил традицията за Деня на благодарността, а именно да се сервира на трапезата пуйка.
Джейк и Реджи използват машина на времето, връщат се 300 години назад и търсят корена на нелепата традиция. Те използват всякакви подходи и методи, за да организират своите прародители пуйки и да ги вдигнат на бунт. Също като реална революция за отстояване правата и свободата. Реджи и Джейк изживяват едно истинско и вълнуващо пътешествие, попадат във всякакви ситуации, срещат се с кого ли не и всичко с мисълта да постигнат мечтата си. Предстои да узнаем, как ще завърши всичко и дали традициите могат да бъдат променяни, дори с машина на времето.