Част от мен сериал

Част от мен сериал


Сериалът "Част от мен" ни въвлича в една невероятна, но в същото време напълно нормална, традиционна и съвременна история, намесваща старите ценности в семейството и модерния свят. Тази комбинация от патриархат и съвременни принципи в изграждането на семейното огнище може и да ви се стори необичайна за един сериен филм, но хората, които отдавна гледат турски сериали знаят, че тя съвсем не е новост.
В "Част от мен" ще се запознаем с две жени, които еднакво силно искат да бъдат майки, но обстоятелствата ги поставя в съвсем различни позиции в този живот. Дафне е от почтено семейство и става жена на човек от фамилия Йорукхан. В началото тя и съпругът й Кахраман желаят, но не могат да имат деца. След като свекърите й Каймет и Зия започват да настояват все повече да имат внуци, Дефне се решава да ползва услугите на сурогатна майка. Така в живота на семейството се появява Елиф – красиво и младо момиче, на което парите са изключително нужни, след като майка й попада в затвора, а сестра й е настанена в болница. Елиф трябва да се грижи за малката си сестра, да освободи майка си и да оцелее някак си в големия град. Затова тя се решава на тази стъпка, която обаче ще се окаже много по съдбовна за нея, от колкото е очаквала.
В историята на филма Част от мен няма грешни и праведни, няма победители и загубили. Тук има драма, любов и деца, семейни ценности и дилеми, които постоянно ще ви държат под напрежение до финала на поредицата.