Влад румънски сериал финал

Влад румънски сериал


Сюжета на румънският сериал Влад е една увлекателна история, разказваща за приятелство, предателството и мъст.

Филмовата поредица Влад започва с млад и наивен мъж на име с Адриан. Той се завръща от чужбина с цел да се ожени за своята избраница Елиза. Адриан се доверява изцяло и безрезервно както на нея, така и на своите приятели от детство Щефан и Лео. Но за един миг животът му претърпява пълен обрат, когато е арестуван за изключително сериозно престъпление, въпреки че няма нищо общо с него.

Така Адриан излежава тежка присъда, влизайки за 10 години в затвора. През този период отношенията с близките му приятели Лео и Щефан, както и с Елиза се губят изцяло. Това му дава повод да изпита съмнения в лоялността и искреността на най-близките си и осъзнава, че вероятно е натопен от самите тях. След осем години лишаване от свобода, Адриан е решен да избяга и да открие истината. Планът му успява, а всички го мислят за мъртъв. За да запази анонимността си, младежът сменя името си на Влад и се подлага на пластична хирургия, която да промени изцяло визията му. С новата си самоличност Влад се сближава отново със старите си приятели Щефан и Лео. Той открива в тях черти от характера им, за които не е предполагал, че съществуват. Междувременно чувствата му към Елица са все така силни. Влад успява да спечели отново вниманието й, но дали и с какво Елица е замесена в престъплението, за което Влад е обвинен, ще стане ясно гледайки румънският филм Влад до неговия последен епизод финал.

Сериала Влад е сред най-добрите румънски телевизионни сериали, които се излъчват в ефир и онлайн. Създаден е през 2019г, в три сезона. Той е римейк турския сериал Езел, който беше излъчен и в България с бг аудио през 2012г. Сред участващите актьори са Адриан Натрея, Ангел Дамиан, Олимпия Мелинте и др.